Ikano

Udover Santander benytter vi også IKANO Bank som egner sig særligt til biler i prisklassen 10.000-75.000 kr. og uden udbetaling.
Du kan nedenfor se hvordan du låner penge til din nye bil hos Inges Auto A/S gennem IKANO:

Her & Nu billån

Dine fordele med et Her & Nu Billån:

  • Renten er kun 0,95% pr. måned, årlig variabel debitorrente 12,00%.
  • Fleksibel tilbagebetaling, løbetid op til 60 mdr.
  • Du kan til enhver tid indfri lånet uden ekstra omkostninger.
  • Du får råd Her & Nu, hvorfor vente til i morgen?

>> Klik her for at komme til låneansøgning <<
Klik her for at se prisliste 

Så nemt kan du få et Her & Nu Billån

– Det eneste, du skal gøre, er at klikke på linket Klik her for at lave en låneansøgning og udfylde ansøgningsskemaet, som vil være på den efterfølgende side.

– Når ansøgningen er sendt, vil du inden for kort tid få svar på den e-mailadresse, der er oplyst ved udfyldelsen af ansøgningsskemaet.

– Ikano Bank sender en forhåndsgodkendelse til dig samt til Inges Auto A/S. Ved en forhåndsgodkendelse skal du huske at uploade de 2 seneste lønsedler, og for lånebeløb over 50.000 kr. kræves der samtidigt den seneste årsopgørelse. (link til at uploade finder du i mailen med forhåndsgodkendelsen)

– Når Ikano Bank har modtaget lønsedler og årsopgørelse, sendes der et gældsbrev til Inges Auto A/S med besked om, at du nu kan handle for lånebeløbet.

– Ikano Bank afregner lånebeløbet direkte til Inges Auto A/S.

Har du yderligere spørgsmål vedrørende finansiering, er du meget velkommen til at kontakte Inges Auto A/S eller Ikano Bank på tlf. nr. 4355 6600 eller på mail: kundeservice@ikano.dk.